Over Ons

Welkom!

Bij ‘ons in de Raam’ zoals wij dat zeggen. De Hoge Raam, een fijne plek in Haaren, Noord-Brabant, waar een melkveebedrijf wordt gerund en sinds 1 september 2022 camperplaats Raamhoeve.  

Even voorstellen, wij zijn Luuk en Liselot en hebben samen twee dochters Tes en Lauren. Luuk zit samen met vader Bert en moeder Mariëlle in Maatschap Vermeer, een melkveehouderij van rond de 145 melkkoeien. Liselot staat voor de klas in het basisonderwijs. 

Wij hebben een prachtig uitzicht te bieden over de Raamse Akkers. Daarnaast is camperplaats Raamhoeve gunstig gelegen en op fietsafstand van sfeervolle plaatsen als Oisterwijk en ‘s-Hertogenbosch. Omringd door mooie natuurgebieden is hier voor een ieder wat wils! Door de zorg voor onze dieren zijn wij 24/7 bereikbaar en vinden wij het erg leuk om u mee te laten genieten van het boerenleven. 

 De oude stal is inmiddels omgetoverd tot gezellige kantine en voorzien van een sanitaire ruimte. Wij zijn trots op het resultaat. Kijkt u snel bij ‘impressie’ voor een indruk! 

We hopen u snel te mogen ontvangen!

Luuk en Liselot